WARUNG ATIKA

WARUNG ATIKA Traditioneel Indonesisch eten voor een eerlijke prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2584 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Atika. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 19:32 Erg lekker, warm en vers. En goede service wbt drankjes die niet leverbaar waren. Dank jullie wel!
19 sep 2022 om 13:13 Top!
18 sep 2022 om 8:44 We hebben bijna 2 en een half uur gewacht. Toen we belde om te informeren of het nog aan kwam, werden we erg onbeleefd te woord gestaan. De vrouw aan de telefoon nam geen verantwoordelijkheid en toonde geen medewerking. Erg onaardig.
17 sep 2022 om 20:45 Echt heel erg goed!
14 sep 2022 om 22:05 Absolute fire
13 sep 2022 om 20:45 het eten is altijd lekker maar vandaag echt buitengewoon goed, bezorging iets later dan gepland maar eten maakte alles goed
13 sep 2022 om 19:33 HEERLIJK
13 sep 2022 om 14:19 Prima, helemaal niets op aan te merken. Prijs kwaliteit is top, gelukkig niet zoals bijna overal super overpriced. Hier ga ik vaker bestellen.
13 sep 2022 om 8:26 Ca 30 minutes delivery on a monday evening. We loved the food, highly recommend.
12 sep 2022 om 21:43 Gerechten waren heerlijk en de bezorgtijd was prima!
11 sep 2022 om 21:29 Echt superrrr lekker eten! Ik ga hier zeker vaker bestellen . En de bezorging was uiteraard weer top
5 sep 2022 om 23:00 De lekkerste bezorgde rijsttafel van Amsterdam. Zelfs goedgekeurd door deze Indo!